Vores arbejde

Team Cornerstone Denmark er en gruppe frivillige i Aarhus, som arbejder for at indsamle midler, så skolen kan indkøbe undervisningsmaterialer, lydterapiudstyr og fysioterapeutisk træningsudstyr. Vi arbejder ud fra overbevisningen om, at ethvert menneske er unikt og at alle mennesker fortjener lige muligheder.

Kontakten til Cornerstone og ildsjælen Desiree er skabt gennem Nicolai Davies, som kom i kontakt med skolen, da han tog en international studentereksamen på skolen Waterford Kamhlaba i Swaziland og udførte frivilligt arbejde blandt børnene på Cornerstone. Nicolais familie har besøgt Cornerstone og blev dybt imponeret over det arbejde, Desiree gør for børnene, og lovede at gøre, hvad vi kan for at hjælpe hende fra Danmark. Sammen med Nicolai har gruppen af frivillige tæt kontakt med Desiree og kan dermed hjælpe hende bedst muligt der, hvor det behøves.

Team Cornerstone Denmark støtter Desiree og Cornerstones vision om at tilbyde børnene en struktureret uddannelse og træning af høj kvalitet og dermed give dem et liv med værdighed og stolthed. Vores ambition er, at støtte udviklingen af et tolerant og inkluderende samfund, hvor alle mennesker føler sig accepterede og kan nå deres fulde potentiale.